Hera El- & Instrumentservice A/S forlænger Superpartner-aftale d. 28.03.22

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Hera El- & Instrumentservice A/S forlænger Superpartner-aftale

 

Hera har forlænget sin Superpartner-aftale i Hobro IK, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for.

 

– Vi har været med de sidste fire år, og det var helt naturligt for os at forlænge aftalen. Vi har et fantastisk godt samarbejde med Hobro IK, og har altid sat pris på at komme i klubben til både kampe og arrangementer, fortæller Niels Peter Ladefoged, el-installatør og med i ledelsen hos Hera.

 

Hera har hovedsæde i Hadsund og afdelinger i Hobro, Langå og Silkeborg. Faktisk blev virksomheden i sin tid stiftet i Galten, men fodboldmæssigt er det alligevel de blå-gule ved Mariagerfjord, der er det naturlige holdepunkt.

 

– Med hovedsædet i Hadsund og en afdeling i Hobro er det helt oplagt at vi bakker op omkring Hobro IK, og så kan vi også godt lide klubbens ydmyghed og professionelle tilgang til tingene, samt det helt specielle sammenhold, der er i netværket.

 

– Hovedparten af dem, der var med som partnere, da det hed Superligaen, er fortsat med, og det vidner om en særlig opbakning, som jeg synes er meget stærk, og som jeg ikke tror, man kan opleve i ret mange andre klubber end Hobro IK, siger Niels Peter Ladefoged.

 

Hera tilbyder traditionelt el-installationsarbejde til både private og erhverv, og har samtidig en niche med at servicere og lave løsninger til svenske atomkraftværker.

 

Virksomheden beskæftiger i dag 50 medarbejdere fordelt med 30 i Danmark og 20 i Sverige.

 

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S