Hera El- og Instrumentservice A/S er “Diamantpartner” hos HIK

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Hera El- og Instrumentservice A/S er “Diamantpartner” hos HIK

 

I flere år har vi hos Hera El- og Instrumentservice A/S været stolt og engageret sponsor af Hobro Idræts Klub (HIK), som spiller fodbold i landets bedste række; Superligaen. Vores sponsoraftale er netop forlænget med to år, og vi ser frem til et fortsat givende sponsorat.

Mikkel fra Hobro & Niels Peter fra Hera

Niels Peter Ladefoged fra Hera El- og Instrumentservice A/S (t.v.) hilser på Mikkel Højbo fra Hobro IK (t.h)

 

Sponsoratet til HIK kommer med en forhåbning om, at vi hos Hera El- og Instrumentservice A/S har mulighed for at styrke det lokale foreningsliv i Mariagerfjord Kommune.

Vi glæder os over den flotte udvikling, som HIK har gennemgået de seneste år, og vi er sikre på, at det inspirerer lokale børn og unge til at deltage aktivt i foreningslivet i Hobro og omegn”, siger Niels Peter Ladefoged.

 

Byder HIK-stemningen velkommen på kontoret

Hos vores afdeling i Hadsund har vi pyntet væggene med HIK-farver. I forbindelse med sponsoratforlængelsen har vi modtaget en signeret spillertrøje fra offensivspilleren Edgar Babayan. Trøjen hænger nu på vores Hadsund-kontor, og den minder os hver dag om at gøre en indsats og udvikle os i fællesskab.

 

 

 Signeret Hobro IK trøje

Signeret HIK-trøje fra offensivspilleren Edgar Babayan. Trøjen hænger nu i vores Hadsund-afdeling.
 

En skarp indsats kræver nemlig grundig forberedelse, viden og de rette tekniske forudsætninger - det gælder både på fodboldbanen og i vores daglige arbejde.

HIK arbejder med udgangspunkt i et værdisæt, som vi kan identificere os med. Det bygger på sammenhold, udvikling, ydmyghed, hårdt arbejde, og - ikke mindst - glæde. Det er med samme tilgang, at vi kommer ud til vores kunder”, fortæller Niels Peter Ladefoged om de særligt tiltalende kendetegn ved HIK. “Vi glæder os meget til de kommende oplevelser med HIK

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S