Varmepumpe – miljøvenlig opvarmning

En varmepumpe er et miljøvenligt og billigt alternativ til opvarmning af din bolig, uanset om du bruger elvarme, oliefyr eller naturgas. Varmepumpen opvarmer boligen ved at udnytte varmen i luften eller jorden afhængigt af modellen, og selvom den bruger el, så er det væsentligt mindre end for eksempel el-varme. Det er selvfølgelig en stor investering at få en varmepumpe, men det kan sagtens betale sig på sigt. Som tommelfingerregel siger man, at du kan spare 12.000 om året ved at udskifte olie- eller naturgasfyr med en varmepumpe, og besparelsen kan være meget højere ved el-varme. En varmepumpe kan i princippet installeres i alle boliger, og hos Hera undersøger vi gerne dine muligheder for at få en, ligesom vi også kan stå for installation af varmepumpen.

Find flere energibesparelser

Installation af varmepumpe er altså en effektiv måde at få en energibesparelse, og hvis du ønsker en større gennemgang af dine muligheder for energioptimering, tilbyder vi også det. Vores medarbejdere har stor erfaring med at finde og installere energibesparende tiltag til glæde for din pengepung og miljøet. Du er desuden sikker på, at arbejdet altid bliver udført efter bogen og i god kvalitet, hvis du bruger os til din opgave.

 

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om varmepumper, ligesom du kan bestille tid til installation af varmepumpe. Ring til os på telefon 87 700 500 eller send en mail på kontor@hera.dk. Med afdelinger i Hobro, Hadsund og Langå dækker vi det meste af Midt- og Østjylland samt særligt Randers, som ligger centralt mellem vores afdelinger.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ägare: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ägs av Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ägs av Hera Proces & Instrumentservice A/S