Energioptimering - Skån miljøet og spar penge

Vil du spare på energiforbruget og gøre et indspark som en del af en grøn fremtid? Hos Hera er vi eksperter i energioptimering- og besparelse. Vi ved, hvad det vil sige at skabe konkrete løsninger, der ikke blot skaber værdi for dig – men også for klimaet! Vi udfører både energioptimering for større virksomheder og private boligejere, så tøv ikke med at give os et kald. Sammen gør vi fremtiden til virkelighed!

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Værdifuld optimering for private og virksomheder

Gamle elinstallationer eller manglende udnyttelse af ressourcer. Der kan være mange årsager til, at elregningen bliver ved med at stige i virksomheden eller i den private bolig. Hos Hera er vi eksperter i el-løsninger, der skaber værdi for dig – uanset om dit hovedmål er at spare penge eller bidrage til den grønne omstilling. Vi tilbyder at lave en gennemgang af dine installationer og på baggrund heraf komme med konkrete forslag til, hvordan du kan opnå energibesparelser ud over det sædvanlige. I os finder du en sikker samarbejdspartner. Vi holder styr på alt det tekniske, så du kan koncentrere jer om at skabe en grøn profil, der både inspirerer folk over havehækken og på tværs af hele erhvervslivet.

 

Bliv en del af fremtiden

Vores ydelser spænder vidt – og derfor tilbyder vi et hav af grønne el-løsninger til fremtiden. Vi kan blandt andet optimere din energiudnyttelse ved:

  • Opsætning af solceller

    Solen er en vedvarende energikilde, som vi med fordel kan udnytte. Ved installation af et solcelleanlæg kan du dække en stor del af dit forbrug og samtidig blive en del af den grønne omstilling.

  • Installation af varmepumper

    En varmepumpe udnytter luften til at opvarme din bolig. Dette er et bæredygtigt alternativ til dig, der eftersøger et fleksibelt og billigt varmesystem.

  • Lysstyring

    I alt for mange lagerbygninger er lyset tændt, selvom områderne er øde. Med lysstyring tændes lyset ved hjælp af sensorer, som opfanger aktivitet.

Dette er blot nogle af de muligheder, som vi kan tilbyde dig inden for energioptimering. Vi er den ideelle samarbejdspartner for dig, der eftersøger godt håndværk og et kreativt blik.

 

Konkret og kompetent rådgivning

Hos Hera har vi mange års erfaring med energioptimering – og vi ved, hvad det vil sige at skabe løsninger, der både skåner dig og miljøet omkring os. Vil du høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med energibesparelser og det at skabe en grøn profil, kan du kontakte os på telefon 87 700 500 eller sende os en mail til kontor@hera.dk.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S