Energioptimering - Skån miljøet og spar penge

Der er mange fordele ved at lave en energioptimering i både hjemmet og virksomheden. Du skåner miljøet ved ikke at lade energi gå til spilde, og samtidig er der penge at spare på el-regningen. Hos Hera tilbyder vi at lave en gennemgang af dine el-installationer og el-løsning, og ud fra det komme med konkrete forslag til, hvordan du kan opnå en energibesparelse. Det behøver ikke være store tiltag, men ofte kan der være meget at spare ved at optimere de tekniske installationer og udskifte gammelt udstyr. El-styring er også et oplagt tiltag i virksomheder, så der kun er lys, når medarbejderne opholder sig i de forskellige lokaler.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Fremtidssikret el-løsning

En energioptimering er også med til at gøre el-løsningen fremtidssikret, og det kan være en fordel i private hjem, især hvis man står overfor at ville sælge. Det kan også være, at du som virksomhed gerne vil have en mere grøn profil, og her er energioptimering et godt sted at starte. Vi kan også hjælpe med opsætning af solceller og installation af varmepumper som en del af de tiltag, der skal give dig en energibesparelse. Vores medarbejdere har stor erfaring med energioptimering og et stort kendskab til, hvilke muligheder der er på markedet. Med os er du desuden sikker på altid at få udført et godt stykke arbejde i god kvalitet.

 

Vil du vide mere om energioptimering?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med energibesparelse, så kontakt os på telefon 87 700 500 eller send en mail til os på kontor@hera.dk. Med afdelinger i Hobro, Hadsund og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S

Tekniq
Blue Install
Smiley
ISO 9001
Year Award