IHC- det smarte hus

Hos Hera har vi et stort fokus på hele tiden at følge med i markedstendenserne, så vi kan tilbyde dig de nyeste løsninger. En af de nyeste tendenser, som vi arbejder meget med, er det såkaldte IHC-koncept. IHC står for intelligent home control og er på linje med et decideret ”smart house”, hvor du kan tilpasse de enkelte elektroniske funktioner i dit hus præcist til dit behov.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Er IHC noget for dig?

IHC er ikke kun interessant for hightech-folk. Det er til alle, der gerne vil have en fleksibel elinstallation. Med IHC kan du således styre:

  • Lyset – skal det tændes eller slukkes?

  • Varmen – skal der være varmere eller koldere?

  • Brændeovnen

  • Ventilationen

  • TV’et

  • Tyverialarmen

  • Alle elektroniske aspekter implementeret i dit hjem

 

Hos Hera går vi meget op i at levere et stykke arbejde, som gør din hverdag mindre besværlig. Det er en af grundene til, at vi er store fortalere af IHC: Det bedste aspekt ved IHC er nemlig brugervenligheden. Det er et hightech-produkt, der kan bruges af ikke-hightech-brugere. Når vi kommer ud og sætter systemet op, klarer vi hele setup’et og kobler styringen af ICH op til din tablet, computer eller begge dele, alt efter hvad du ønsker. På den måde kan du ved at trykke på et par knapper få kontrol over hele dit smarte hus, og du har hele tiden kontrollen af dit hus lige ved hånden. Systemet virker over hele verden, så selv når du ikke er hjemme, kan du følge med i, hvad der sker i dit hjem samt styre det.

 

Kontakt os og hør mere

Har du nogensinde glemt at sætte tyverialarmen til? Eller at slukke lyset? Strygejernet? Så er IHC en løsning for dig. Med IHC kan du netop styre alt det, efter du har forladt dit hjem, og det giver derved en behagelig fleksibilitet.
Ved interesse, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 87 70 05 00, så fortæller vi dig gerne meget mere om, hvilke muligheder IHC giver dig.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S