Fordele i solcelleanskaffelse

Solceller vil blive et mere og mere almindeligt syn på de danske huse fremover på grund af regeringens store fokus på en grøn omstilling. Det er dog slet ikke nogen dårlig ting, da solceller har rigtig mange fordele. Ved at investere i solceller kan du således se frem til:

- En besparelse fra et totaløkonomisk synspunkt
- Miljøvenlig energi
- Plus i energirammen
- Lav vedligeholdelse

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Hos Hera beskæftiger vi os med installation af solcelleanlæg til de kunder, der er interesserede i de mange fordele, som solceller tilbyder. Vi yder en hensigtsmæssig og holdbar opsætning, så vores kunder kan drage nytte af de mange fordele i mange år med minimum vedligeholdelse. Vi tilbyder desuden at være behjælpelige med økonomiberegninger angående udgifter og afgifter til solcellen. På den måde kan du få det nødvendige overblik over din økonomiske besparelse.


Udviklingen i energirammer

Energirammen for boliger dækker den samlede energi, der skal bruges til at varme et hus op i et år i kWh pr. m2. Kravene til energirammen bliver skrappere og skrappere. Det betyder, at der skal bruges mindre og mindre energi til at varme huset op. Med de nye krav til energirammen anno 2020, bliver det nærmest umuligt for nye huse at overholde energirammen via almindelig opvarmning. Energi fra solceller tæller som plus i energirammen og er derfor en god løsning til problemet. Ved at investere i solceller i dag, kan du komme på forkant med de strengere krav.

 

Få et skøn i dag

Er du interesseret i at få installeret en solcelle? Eller i at få nogle deciderede udregninger på, hvad du kan se frem til af besparelse ved en investering i solceller? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 87 70 05 00. Vi kommer gerne ud til dig og udfører installationerne. Med afdelinger i Hadsund, Hobro og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S