Skal du have kigget dine kabler efter i sømmene?

Har du underjordiske kabler, der af den ene eller anden årsag trænger til et eftersyn, så hjælper vi hos Hera med at kortlægge og undersøge de nedgravede kabler. Vi benytter Easyloc-metoden, som effektivt sporer og kortlægger rørnetværk og kabelnetværk. Metoden er enkel og simpel at benytte, og den hjælper med at undvige potentielt farlige kabler.

Hvis mosegrisen har været i gang

Oplever du et kortsluttet kabel, kan det højst sandsynligt være mosegrisen, der har været på spil. Den lever en stor del af sit liv under jorden i et netværk af gange, hvor den graver tunneller og skyder muldskud op. I den proces tager den desværre ikke hensyn til dine underjordiske kabler. Vi kortlægger der, hvor mosegrisen har gravet hul på dine kabler, så skaderne kan repareres.

 

Kabelkortlægning i forbindelse med byggeri

Hvis du har en grund, du gerne vil bygge på, kan vi hjælpe med at kortlægge de kabler, der ligger nedgravet under jorden. På den måde har du et helt fyldestgørende billede af, hvor du kan grave uden at slå hul på et rør eller kortslutte en strømforsyning eller andre forsyningsnetværk.

Bliv klogere i dag

Ring til os, hvis du har brug for at blive klogere på, hvordan jorden under dig ser ud. Det kan enten være fordi, du selv har problemer med dine kabler, fordi mosegrisen har været på spil, eller hvis du blot har brug for at få gjort det klart, hvor du kan bygge. Vores telefonnummer er 87 70 05 00. Vi har afdelinger i Silkeborg, Hadsund, Hobro og Randers og dækker derfor størstedelen af Jylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S