Få udskiftet el-installationerne

Det er typisk ved renovering eller nybyggeri, at der opstår et behov for at få lavet nye el-installationer. Det kan også være, at I har rykket rundt på kontoret og har brug for nye ledninger, men uanset opgavens størrelse, så kan vi hos Hera klare opgaven.

Vi tilbyder også el-service, hvor vi tjekker, om alle el-installationer virker. Når vi alligevel er i gang med at se på el-installationerne, så vil det være oplagt at undersøge, om der være besparelser at hente gennem energioptimering. Det kan for eksempel være med el-styring i hjemmet eller virksomheden, hvor I kan få sat en sensor op på eksempelvis toilettet. Herefter vil lyset automatisk tænde, når nogen går ind og naturligvis slukker det igen, når ingen er i lokalet. Så spilder man ingen penge på, at lyset står tændt en hel dag.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Rådgivning og god kvalitet i arbejdet

Vores elektrikere og el-installatører hjælper dig gerne med din el-opgave og rådgiver dig om, hvad den bedste løsning vil være på baggrund af dine ønsker. Vi har arbejdet med både avancerede el-systemer for industrien, men vi også har løst mindre opgaver for private. Du kan altid forvente, at vi udfører et godt stykke arbejde, hvor alt er i orden.

 

Kontakt os og hør mere

Har du brug for hjælp til el-installationerne, el-service eller el-styring, så kontakt os i dag på telefon 87 700 500 eller ved at sende en mail til kontor@hera.dk. Med afdelinger i både Hobro, Hadsund og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S