Effektive vandværk

Et godt vandværk er omkostningseffektivt, energioptimeret og har en gnidnings- og problemfri drift. Hos Hera har vi flere årtiers erfaring med elektriske installationer af vandværk, og vi sørger for dit næste velfungerende vandværk, uanset om det er privat eller for en kommune i områderne omkring Langå, Silkeborg, Hadsund, Hobro og Randers.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Samarbejde med Mariagerfjord Vand

Vi arbejder sammen Mariagerfjord Vand, der hver år producerer cirka 1,4 milliarder liter godt og rent drikkevand. Hver dag bliver der pumpet og behandlet mere end 3,5 millioner liter grundvand fra fjorden. Det er omkring halvdelen af den samlede mængde drikkevand, der bliver brugt i hele Mariagerfjord Kommune. Der er blevet pumpet vand op fra Mariager Fjord siden 1886. Det er mere end 125 år.

 

Mange års erfaring

Vi har siden Heras begyndelse installeret vandværk, og vi er derfor det sikre valg. Vi benytter os altid af energieffektive og bæredygtige løsninger, der sikrer den mest effektive tilvejebringelse af vandet. Alle komponenterne er fuldt integrerede fra begyndelsen, og til sammen sikrer de et vandværk, der tilvejebringer vandet på den mest økonomiske og miljømæssigt bæredygtige måde.


Kontakt os i dag

Tøv ikke med at ringe til os, hvis du står og skal have installeret et vandværk. Vi kommer også gerne med kompetent og faglig rådgivning om alle former for udvinding og tilvejebringelse af vand. Vores telefonnummer er 87 70 05 00. Med afdelinger i Hadsund, Hobro og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S