HITTA DITT AVSNITT

SILKEBORG
AVDELNING

Sortenborgvej 33
DK-8600 Silkeborg

T: +45 87 700 500
E: kontor@hera.dk

Gå till kontakt sidan

HOBRO
AVDELNING

Rugmarksvej 6
9500 Hobro

T: +45 87 700 500
E: kontor@hera.dk

Gå till kontakt sidan

HADSUND
AVDELNING

Plastvænget 20
9560 Hadsund

T: +45 87 700 500
E: kontor@hera.dk

Gå till kontakt sidan

LANGÅ
AVDELNING

Industrivej 1
8870 Langå

T: +45 87 700 500
E: kontor@hera.dk

Gå till kontakt sidan

Elektriker til alt i el-arbejde

Hos Hera kan vi klare de fleste opgaver indenfor el-faget, og vores kompetencer strækker sig lige fra vedligeholdelseseftersyn på svenske atomkraftværker til el-installationer i private hjem. Vi har gennem tiden udviklet os fra at have et stort fokus på el-opgaver for industrien og virksomheder til i dag også at have en stor del private kunder, som nyder godt af vores erfarne elektrikeres arbejde. Vi er desuden certificerede AIA-alarmmontører, så vi kan opsætte AIA-godkendte alarmer, der lever op til forsikringsselskabernes krav.

Vi tilbyder bl.a.:

El-installationer
El-service
El-projektering
Energioptimering
Salg og reparation af hårde hvidevarer
Installation af varmepumpe
Døgnvagt
AIA-alarmmontører
Boxer-tv

Senaste nyheterna

God kvalitet og stor erfaring

Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor går vi op i at levere en god kvalitet og et stykke arbejde, der altid er i orden. Det har gjort, at vi nu har eksisteret i mere end 30 år, og hver dag yder elektrikere, installatører og montører deres bedste for at bevare det gode omdømme. Vi har gennem årerne udvidet virksomheden gennem opkøb i Hadsund, Hobro og Langå, og vi står derfor stærkt i lokalområdet samt i Randers, ligesom vi dækker det meste af Midt- og Østjylland.

 

Kontakt os i dag

Har du brug for en elektriker, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 87 700 500. Det er det samme nummer, du skal bruge, hvis du skal have fat i en døgnvagt, der kan rykke ud med det samme, hvis du har brug for det. Du kan også sende en mail til kontor@hera.dk.