VE godkendt

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Nyhed i HERA - VE godkendt

Vores El-installatør Thomas Christensen har uddannet sig til VE-installatør og Hera er pr. 07.05.21 VE certificeret installations virksomhed indenfor varmepumper. Thomas har mange års erfaring indenfor køl og varmepumper og været ansat i firmaet siden november 2000, først som elektriker, senere har han uddannet sig til El-installatør og nu uddannet sig til VE-installatør.

✅En VE-installatør er en el-installatør, vvs-installatør eller en kølemontør, som er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen indenfor ét eller flere af følgende områder: Solceller, solvarme, biovarme og varmepumper.


✅Hvad er VE-Godkendelsesordningen?

VE-godkendelsesordningen er den officielle danske ordning for installatører og montører af små vedvarende energi-anlæg. Ordningen omfatter varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr og administreres af Energistyrelsen.


✅VE-godkendelsesordningen betyder bl.a., at virksomheden har en særligt uddannet medarbejder, der er dedikeret til at sikre høj kvalitet i virksomhedens arbejde på området, og at virksomheden har et overvåget kvalitetsledelsessystem, der minimerer risikoen for fejl.

 

   

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S