Ladestander

Vi tilbyder forskellige muligheder indenfor ladestandere, så du som kunde til hver en tid kan vælge lige præcis den løsning, som passer til dit behov. Vores ladestandere fra Orbis findes i flere forskellige varianter: Viaris UNI (flere varianter, Viaris UNI BT2 og Viaris Combi + (flere varianter)

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Ladestandere

Behovet for ladestandere til elbiler er stigende, og det er vi hos Hera helt på linje med. Vi forhandler, installerer og servicerer ladestandere til private, virksomheder og på offentlige steder. Med en ladestander ved hånden kan du altid være sikker på, at du har strøm til elbilen. Vores dygtige og erfarne medarbejdere er eksperter på området, og vi leverer altid et godt og kvalitetsbevidst resultat. Vi tilbyder forskellige muligheder indenfor ladestandere, så du som kunde til hver en tid kan vælge lige præcis den løsning, som passer til dit behov. Vores ladestandere fra Orbis findes i flere forskellige varianter: Viaris UNI (flere varianter, Viaris UNI BT2 og Viaris Combi + (flere varianter).

 

Intelligente ladestandere

Der er flere forskellige fordele ved vores intelligente Viaris ladestandere. De er særligt moderne og kan b.la. tage hensyn til og tilpasse sig den enkelte boligs eller virksomheds energiforbrug. Ladestanderen er i stand til at måle energiforbruget og kan i den forbindelse rette sig ind efter, hvor meget energi den kan bruge på den mest optimale måde. Du undgår således unødigt forbrug af energi samt sprængte sikringer. Ladestanderen er derudover koblet på både wi-fi og bluetooth, hvorfor den kan kontrolleres via en app (E-Viaris) fra din telefon eller dit device.

 

Sådan foregår en stantardinstallation

  1. Vi leverer og monterer en certificeret ladestander tilpasset efter dit specifikke behov, type og gældende regler.
  2. Levering af færdigmonteret tavle med automatsikring, der installeres ved din eksisterende eltavle.
  3. Montøren trækker herefter et forsyningskabel på op til 5 meter, der medfølger i monteringen.
  4. Vi tester og sikrer os til slut, at alt fungerer optimalt. Opsætning og indkøring foretages, mens vi er ude hos dig.
  5. Du er nu klar til at lade din bil.

 

Priser og forskellige muligheder

Vi tilbyder forskellige løsninger og muligheder, når du køber en ladestander hos os. Foruden den samlede pakkeløsning med levering, montering og opsætning er det også muligt blot at købe ladestanderen og derefter stå for installationen på egen hånd. Vi tilbyder i den forbindelse også opsætning af ladestandere til Monta-systemet, der fungerer via den offentligt tilgængelige Monta-app. Dette gælder både for private og for virksomheder, der ønsker en tilgængelig ladestander til eget forbrug eller til gæster el. lign… Betalingen foregår således over Monta-wallet, der er et separat digitalt betalingssystem, som er tilgængeligt for alle.

En samlet pris på en standardinstallation af en ladestander kan typisk ligge på omkring 9.999 kr. + moms. Den endelige pris er dog variabel, og priserne på de forskellige muligheder afhænger af den enkelte kunde, og vi udregner derefter altid et specielt tilbud.

 

Kontakt og hør nærmere

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores ladestandere og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores faguddannede medarbejdere står altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning, og vi vil til hver en tid komme med et tilbud på en mulig løsning, som er skræddersyet til dig eller din virksomhed. Kontakt os på telefon: +45 87 700 500 eller via mail: kontor@hera.dk.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S