Fleksibel masseproduktion

Hera tilbyder PLC-styring til erhvervsvirksomheder, der leder efter den perfekte kombination mellem effektiv og fleksibel produktion. PLC står for ”programmable logic controller” og er et automatisk styresystem til produktionsmaskiner, der gør produktionen automatisk og omstillingen af produktionen fra et produkt til et andet langt mere flydende. I dag bruges programmet af næsten alle de store produktionsvirksomheder såsom Arla og Rockwool og er værdsat på grund af den store fleksibilitet, som styresystemet giver.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Programmering i højeste kvalitet

Hvis PLC-styringen skal virke optimalt, og du skal drage fuld nytte af de fordele, systemet tilbyder, kræver det, at programmeringen er af allerhøjeste kvalitet. Vi programmerer i de brancheførende programmer; Siemens Omron og Allen Bradley for at sikre, at vores kunders produkt er i høj kvalitet og lever op til deres såvel som vores egne forventninger til det endelige resultat. Vi har stor erfaring i at programmere i disse programmer, og vi er din garanti for et færdigt resultat, der fungerer.

 

Omstil din produktion

Hvis du står i en situation, hvor du vil omstille din manuelle produktion til et automatisk PLC-styring, er du mere end velkommen til at kontakte os, ligesom vi også står til rådighed, hvis du har problemer med din aktuelle PLC-styring. Vi sikrer, at din omstilling forløber hensigtsmæssigt uanset problemstillingen. Med afdelinger i Hadsund, Hobro og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland. 

Kontakt os på telefon: 87 70 05 00

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S