Når brandsikkerheden skal være i top

Hvis du til dagligt har porte og døre i din virksomhed, som af praktiske årsager har brug for at være åbne hele tiden, har du også brug et anlæg, der sørger for, at dørene lukkes automatisk i tilfælde af brand. Det er nemlig vigtigt, så branden ikke kan få luft og ilt til at brede sig. Med lukkede døre lukker man branden inde.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Hvad er et ABDL-anlæg?

Et automatisk branddørslukningsanlæg (ABDL-anlæg) lukker automatisk døre og porte, hvis uheldet er ude, og en brand skulle opstå. Et ABDL-anlæg er et lovmæssigt krav for de fleste virksomheder. Hos os er I sikret en omkostningseffektiv og sikker løsning.

 

Hvordan fungerer et ABDL-anlæg?

Vi baserer typisk vores anlæg på en elektromagnet, som er styret af en røgdetektor. Skulle der opstå brand, vil den nærmeste detektor registrere røgen. Herefter vil holdemagneten slippe døren eller porten, så den kan lukke.

 

Et lovmæssigt krav

Det er et krav, at der skal være ABDL-anlæg på branddøre og brandporte mellem for eksempel flugtvejsgange og trapperum i soverumsafsnit. Desuden er det et krav at branddøre kun må fastholdes i åben stilling på en måde, der er godkendt af brandmyndigheden. Det kan vi for eksempel klare ved at installere et ABDL-anlæg.

 

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på telefon 87 70 05 00, hvis du vil sørge for, at brandsikkerheden i din virksomhed er helt i top. Vi giver vejledning og rådgivning med henblik på de lovmæssige krav, og hvordan du på den bedst mulige måde lever op til de gældende sikkerhedskrav. Med afdelinger i LangåHadsund og Hobro dækker vi størstedelen af Jylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S