AIA alarmmontører

Hera er autoriserede AIA alarmmontører

Er du på udkig efter en indbrudsalarm til din virksomhed? Hos Hera tilbyder vi som autoriseret montør af AIA-systemer opsætning og montering af alle alarmtyper. Vi har endvidere indgående kendskab til produkterne samt de pågældende krav til opsætningen, hvilke varierer i forhold til brugsstedet. AIA er en samling af systemer under betegnelsen Automatisk Indbruds-Alarmanlæg, som har til formål at holde ubudne gæster væk fra ejendommen. Vi kommer gerne til kunder i Hadsund, Hobro, og Langå  samt de respektive omegne - bl.a. Mariagerfjord Kommune.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Indgående kendskab til AIA

Vi arbejder altid hårdt for at kunne tilbyde den bedste service i branchen og levere resultater i topkvalitet. Det gælder naturligvis også i forbindelse AIA, som vi har indgående kendskab til. Det er en tyverialarm-system, som egner sig til brug i flere forskellige virksomheder - bl.a.:

  • Butikker

  • Kontorer

  • Institutioner

Med en AIA-løsning kan din virksomhed endvidere opfylde forsikringsselskabernes krav til diverse sikringsniveauer. Vi stiller naturligvis vores ekspertise til rådighed i forbindelse med installation og opsætning samt de gældende forsikringsforhold. Derfor er vi også tilgængelige allerede i udvælgelsen, så du får den løsning, der passer dig bedst. Vi agerer gerne som din professionelle samarbejdspartner i forløbet.

Vi er fire montører, som varetager arbejde med alarm som overvågning mod tyveri, indbrud i lejligheder, huse, industri osv.

Som certificeret firma inden for AIA er der nogle regler, som skal overholdes, og vi arbejder meget med at kunden får den rigtige løsning. Derfor sørger vi for, at vores viden er helt opdateret i forhold til montering og installering af alarmerne, og alle medarbejdere har været på kursus på NUSA Frederikshavn, og de har bestået kurserne Sikring 1 og Sikring 2, som der foreskrives i henhold til regelsættet fra Forsikring & Pension. Alle skal endvidere aflevere en ren straffeattest mindst én gang årligt, så vi er sikre på, at vi har ansat den rette mand til jobbet.

Der kommer et certificeringsorgan - som i vores tilfælde er Lloyd’s Register Danmark - to gange årligt og tjekker vores evner og udstyr, håndværktøj, lovmæssige eftersyn, måleudstyr, kalibreringsstatus / træning og uddannelse i relation til kontrol af udførte opgaver, dokumentation via installationserklæring samt at anvendte materialer overholder gældende standarder.

 

Certificeret installatørvirksomhed

I kan finde vores firma på listen over certificerde installatørvirksomheder på Sikrings Guiden her. For at finde os på listen, skal "Nordjylland" vinges af i listen over regioner, og derefter "AIA installatørvirksomheder". Listen er i alfabetisk rækkefølge, og i kan finde Hera A/S ved at rulle lidt ned på siden.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed med et effektivt AIA-system, er du velkommen til at kontakte os på telefon 87 700 500, eller du kan sende en mail på kontor@hera.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en dækkende løsning. Vi glæder os til at hjælpe dig til en sikrere hverdag.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S