Vi binder din arbejdsplads sammen

Der findes stort set ikke en virksomhed eller arbejdsplads i dag, som ikke er bundet sammen via en eller anden form for netværksinstallation. Vi hjælper dig med at finde og installere det netværk, der passer helt perfekt til dig og din virksomheds behov. Vi har kompetencerne til at få selv store kontorlandskaber bundet sammen på den mest effektive måde muligt. Under udførelsen af nye netværksinstallationer fokuserer vi på sikkerhed og funktionalitet.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Ingen ledninger

Hvad enten du efterspørger en LAN (PDS)-installation, lysleder (fiber)-installation eller en trådløs netværksinstallation, så kan vi gøre din EDB- og netværksdrøm til virkelighed. Vi arbejder med princippet om, at en netværksinstallation skal være så usynlig som mulig. Der kommer derfor ikke til at være nogle synlige ledninger, der ligger og roder, efter vi har været forbi. 

 

Derfor skal du vælge os

Der er mange årsager til at vælge os som den næste netværksinstallatør:

  • Vi benytter os udelukkende af anerkendte fabrikanter.

  • Vi udfører datalogning og fejlfinding i forbindelse med netværksinstallationer.

  • Vi kan aftale periodisk gennemgang eller opdatering af installationer.

  • Vi kan rykke hurtigt ud ved produktionsstop eller nedbrud.

  • Vi måler og fejlsøger.

 

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på telefon 87 70 05 00, hvis vi skal kigge på, hvilken netværksinstallation, der er den helt rigtige for dig og din virksomhed. Vi ved, hvad vi laver, og har kompetencerne til at udvikle de mest effektive EDB- og netværksinstallationer. Vi løser opgaver både for private såvel som virksomheder. Med afdelinger i LangåHadsund og Hobro dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S