Specialister i industriinstallationer

Hos Hera er vi specialiseret i at servicere industrien med alt indenfor el-arbejde, og vi har gennem årerne løst mange forskellige opgaver hos industrivirksomheder. Vi tilbyder både industriinstallationer samt efterfølgende vedligeholdelse og eftersyn med installationerne, så anlæggene har en sikker og kontinuerlig drift. Har I brug for akut hjælp, har vi en 24-timers døgnvagt og er derfor altid klar til at rykke ud. Vi laver også el-projektering indenfor industriinstallationer, så vi kan hjælpe jer, hvis I er på udkig efter en ny el-løsning eller skal have optimeret den nuværende.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Kompetent samarbejdspartner

Vores virksomhed bygger på el-arbejde i industrien, og et af vores kerneområder er service på procesanlæg. Mange af vores ansatte bruges til vedligeholdelse af kraftværker i Sverige, og vores medarbejdere har derfor et stort anlægskendskab. Med mere end 30 års erfaring i branchen betragtes vi som en kompetent og seriøs samarbejdspartner. Med os er du sikret et kvalitetsarbejde hver gang, som lever op til alle de særlige krav, der er for industriinstallationer. Det gælder også vores alarmmontører, der er AIA-certificeret, så vi kan også installere AIA-alarmer, der lever op til alle krav fra forsikringsselskabet.

 

Kontakt os og hør mere

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine industriinstallationer, så kontakt os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe på telefon 87 700 500 eller sende en mail til os på kontor@hera.dk. Med afdelinger i Hobro, Hadsund og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S