Installation af nød- og panikbelysning

I en nødsituation er korrekt belysning afgørende for sikkerheden. Vi er eksperter i nød- og panikbelysning. Vi leverer alsidige løsninger til virksomheder på tværs af Nord-, Midt- og Østjylland for at garantere enkel og effektiv evakuering i nødsituationer.

Vores ydelser spænder vidt – og vi kan derfor tilbyde en bred vifte af nød- og panikbelysning. Vi står for montering med lovgivningen i mente, så din virksomhed overholder alle sikkerhedskrav. Det er din garanti for, at medarbejdere og besøgende kan orientere sig sikkert i kritiske situationer. Som din samarbejdspartner går vi langt for at garantere et godt resultat, der skaber tryghed i bygningens daglige gang.

Svensk flag Dansk flag

Nødbelysning, der redder liv

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for panik- og nødbelysning, der passer til enhver virksomheds behov. Vores ydelser omfatter blandt andet installation af:

 

 • Sikkerhedsbelysning

  Belysning af flugtveje og skilte for at sikre, at folk let kan finde vej ud i tilfælde af en nødsituation. Herunder belysning af udgangsskilte og henvisningsskilte samt belysning af gulvarealer i flugtveje

 • Panikbelysning

  Orienteringspunkter, så personer kan navigere og orientere sig sikkert i paniksituationer

 • Belysning af højrisikozoner

  Fokuseret belysning til områder med specielle sikkerhedsmæssige behov

 • Reservebelysning

  Belysning, der sikrer, at normale aktiviteter kan fortsætte i tilfælde af strømafbrydelse eller andre nødsituationer

 

Uanset hvilken type nød- og panikbelysning din virksomhed har brug for, kan du stole på os til at levere pålidelige og effektive løsninger.

 

Vi har styr på reglerne

Sikkerhedskravene inden for nød- og panikbelysning er omfattende og vigtige at overholde for at sikre bygningen såvel som de personer, der opholder sig der. Hos HERA og vores samarbejdspartnere er vi fuldt opdaterede med alle gældende regler og krav. Det er din garanti for, at din virksomhed lever op til de nødvendige standarder. Med vores ekspertise og viden kan du trygt overlade nød- og panikbelysning til os. Vi sørger for, at din virksomhed er fuldt udstyret til at håndtere enhver nødsituation.

 

Lad os hjælpe dig med sikkerheden

Ring til os i dag på telefon 87 700 500 for at få installeret nød- og panikbelysning. Vi kommer gerne ud og inspicerer din bygning, giver vores anbefalinger og installerer den nødvendige belysning for at garantere optimal sikkerhed. Vi betjener små som store erhvervskunder i Hadsund, Hobro, Langå og omegn – så tøv ikke med at kontakte os!

 

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S