Oplysning af nødudgangene

Det er lovpligtigt at have nødudgange og flugtveje, hvor der er mange mennesker – og det er lovpligtigt at sørge for, at folk kan se dem. Vi sørger for, at din virksomhed har den rette belysning, så den lever op til alle sikkerhedskrav, så du ikke skal tænke på det.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Mange forskellige slags nødbelysninger og panikbelysninger

Der findes flere forskellige former for nødbelysning. Vi kan sørge for, at din virksomhed har:

  • Sikkerhedsbelysning, som består af flugtvejsbelysning (belysning af udgangsskilte og henvisningsskilte samt belysning af gulvarealer i flugtveje).

  • Panikbelysning, så folk kan orientere sig.

  • Belysning af højrisikozoner

  • Reservebelysning, så man kan fortsætte normale aktiviteter.

 

Styr på reglerne

Du behøver ikke fortvivle, hvis du ikke har styr på alle sikkerhedskravene, for det har vi. Vi er helt opdaterede omkring alle gældende regler, så du ikke behøver at være det. Det er vigtigt at have en virksomhed, hvor alle kan opholde sig sikkert. Det skal vi nok sørge for, at du har.

 

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på telefon 87 70 05 00, hvis du skal have installeret nødbelysning og panikbelysning, eller hvis du ønsker et uforpligtende gennemsyn af, om din virksomhed lever op til de gældende regler. Vi kommer ud og ser på din bygning og giver vores bud på, hvad virksomheden kræver for at være sikker i nødsituationer. Vi monterer og installerer den belysning, som måtte mangle. Det er altid bedst at være på den sikre side! Med afdelinger i Hadsund, Hobro og Langå dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S