Effektive landbrugsinstallationer

Vi sørger for, at dit landbrug kører optimalt. Vi leverer effektive løsninger, der sikrer en funktionsdygtig og smidig produktion. Det kan for eksempel være:

- Malkerobotter

- Foderanlæg

- Ventilationsanlæg

- Gylleanlæg

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Både til den lille og store landmand

Uanset om du har et lille hobbylandbrug eller en stor og fuldt automatiseret landbrugsproduktion, klarer vi de installationer, der sikrer en så omkostningseffektiv hverdag som muligt. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og vi klarer alle typer installationer. Vores viden inden for området er stor, og vi har respekt for de forholdsregler, man må tage sig, når man har med levende dyr at gøre.


Vi har styr på reglerne

Er du faret vild i junglen af de love og regler, der gør sig gældende, når man driver et landbrug? Overlad trygt ansvaret til os. Vi er opdateret på lovgivningen og sikrer, at dit landbrug lever op til alle krav. Hvis du allerede har malkerobotter og foderanlæg, ventilationsanlæg og gylleanlæg, som er gået i stykker, udfører vi også autoriserede reparationer, så de igen fungerer optimalt.

 

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis du vil høre nærmere om vores landbrugsinstallationer. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål om landbrugsinstallationer og rådgiver om love og regler på området. Vi er klar til at give et tilbud på, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan kontaktes på telefon 87 70 05 00. Vi dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland, da vi har afdelinger i Hadsund, Langå, og Hobro.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S