Den komplette el-løsning

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov kan Hera designe din el-løsning. El-projektering er en af de opgaver, som vi gerne løser for både private og virksomheder. Det kan for eksempel være ved nybygning eller tilbygning af et hus, eller hvis I har flyttet nogle medarbejdere i virksomheden og derfor har brug for en ny el-løsning. Så hjælper vi med at udtænke en overordnet plan, hvor der også tages hensyn til alarmsystemer og el-styring, så du får en komplet el-løsning, der også er fremtidssikret. Vi sidder gerne med ved bordet med bygherrer eller arkitekt for at komme med vores bud på, hvordan el-løsningen skal se ud.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Kvalitetsbevidst og god service

Ud over at vi gerne rådgiver og er en del af arbejdet i forbindelse med el-projektering, så udfører vi naturligvis også arbejdet. Du kan være sikker på, at vores medarbejdere altid leverer et godt stykke arbejde i høj kvalitet i alle faser af projektet. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og er i dag en solid virksomhed, som løser mange forskellige opgaver for både private og virksomheder. Derfor har vi mange forskellige kompetencer og har både el-installatører, montører og elektrikere ansat.

 

Kontakt os og hør mere

Har du brug for el-projektering, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på telefon 87 700 500 eller send en mail til os på kontor@hera.dk. Vi dækker Nordjylland og omegn samt det meste af Midt- og Østjylland fra vores afdelinger i Hobro, Hadsund og Langå.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S