Vi kigger dine installationer efter i sømmene

Har du overtaget nye lokaler til din virksomhed? Vi tilbyder at komme ud og kigge alle elinstallationerne grundigt efter i sømmene, så du kan være helt sikker på, at alt fungerer, som det skal. Det gælder også dit elektriske håndværktøj som for eksempel boremaskiner, pudsemaskiner, vinkelslibere og håndrundsave – vi tjekker, om de fungerer, som de skal.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

For en sikkerheds skyld

Det er en rigtig god idé at få tjekket sine elinstallationer igennem. På den måde kan man være på forkant med problemerne, hvis de skulle opstå. Hvis en maskine for eksempel udvikler varme, kan en lejring være i stykker. Det vil i så fald være godt at udskifte maskinen for at undgå et produktionsstop. Derudover sikrer man sig også mod brandfare ved at have sikre elinstallationer.

 

Hvert halve år

To gange om året er det nødvendigt at gå ens elinstallationer igennem for at tjekke, om der skulle være sket brud på en ledning. Vi har et system, hvor vi let og hurtigt løber alle installationer igennem for at sikre, at de er lovlige og alle fungerer optimalt. Det gælder både ledninger, stikpropper og mange andre komponenter.

 

Ring for et eftersyn

Ring til os i dag på telefon 87 70 05 00, hvis vi skal give elinstallationerne i din virksomhed et grundigt serviceeftersyn. Gå aldrig på kompromis med sikkerheden - det kan betale sig. Vi har afdelinger i HadsundLangå, og Hobro og kan derfor hjælpe virksomheder i størstedelen af Jylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S