Vi leverer miljøvenlig belysning

Valget af lyskilder er afgørende – både for din økonomi og for miljøet. Hos HERA tilbyder vi lysinstallation, der ikke kun optimerer din belysning, men også reducerer dit energiforbrug betydeligt. Ved at udskifte den gamle belysning med LED-belysning opnår du en effektiv lyskilde, der holder år efter år. LED-pærer har et markant mindre forbrug af strøm, hvorfor det er en økonomisk investering, der betaler sig tilbage i banken såvel som på dit klimaaftryk.

Vi tilbyder lysinstallation efter dine behov og rådgiver gerne, hvis du ønsker at optimere dine lyskilder. Kontakt os allerede nu eller læs mere om vores vidtfavnende ydelser til private og erhverv nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Energieffektive løsninger efter dine behov

Vores lysinstallationer strækker sig langt ud over blot at skifte til LED-belysning. Vi tilbyder en bred vifte af energieffektive løsninger, der kan tilpasses både private og erhvervsmæssige behov. Ud over at installere LED-belysning tilbyder vi intelligent lysstyring, som giver dig fuld kontrol over lysfordeling og -niveau i din bygning. Systemet regulerer sig automatisk baseret på rummets behov og dine præferencer – og du kan nemt styre belysningen direkte fra din tablet eller smartphone. Denne fleksible løsning kan du læse meget mere om her.

 

Fordelene ved lysinstallation af LED-belysning

Overvejer du, om du skal skifte til LED-belysning? Fordelene ved lysinstallation gør denne beslutning enkel. Hvis en LED-pære er tændt 24 timer i døgnet, vil den i gennemsnit holde i fem et halvt år. Til sammenligning vil en almindelig glødepære holde i to måneder. Stadig i tvivl? Som din leverandør og installatør af LED-belysning kan vi med stor sandsynlighed garantere:

 

  • Energibesparelser og dermed besparelser i økonomien
  • En lang levetid på LED-pærer
  • Fuld lysstyrke med det samme
  • Smart lysstyring, som kan dæmpe lyskilden, uden at farverne forandrer sig
  • Ingen infrarød eller ultraviolet stråling
  • En lyskilde, der tåler kulde og vibrationer
  • LED-pærer, som næsten ikke afgiver varme
  • LED-belysning, som ikke blænder
  • LED-belysning, som gengiver den rigtige farve

 

Det er ikke kun din pengepung, der vil takke dig for lysinstallation af LED. Det vil miljøet også. I modsætning til traditionel belysning indeholder LED-pærer ikke kviksølvdampe. Dette betyder, at LED-belysning ikke skal deponeres som farligt affald, hvorfor det er en mere klimavenlig lyskilde.

 

Ny lysinstallation? Kontakt os

Kontakt os i dag, så vi kan sikre, at din belysning fremover kommer fra LED-pærer. De betydelige energibesparelser gør, at installationen hurtigt tjener sig hjem igen, hvilket gør det til en fremragende investering. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste lysinstallation til dine behov. Ring til os på telefon 87 700 500 eller besøg os personligt i en af vores afdelinger. Vi servicerer kunder i Hadsund, Hobro, Langå og omegn.

 

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S