Dali Lysstyring – intelligent lysstyring

Med DALI lysstyring får du kontrol over lyset som aldrig før: Lysstyring er en sofistikeret tilgang til at kontrollere niveauet og fordelingen af lys på en intelligent måde. Hvad end det er fra din tablet, smartphone eller en kontrolenhed, har du mulighed for at tilpasse og automatisere belysningen efter dine præferencer og behov. Med intelligent lysstyring kan du:

  • Oprette nemme kommandoer, såsom at tænde og slukke alle lys med et enkelt tryk
  • Tilpasse lysstyrken baseret på naturligt lysindfald
  • Automatisere lyset til at slukke, når rummet er tomt, takket være intelligente sensorer

Hos HERA har vi stor erfaring med intelligent lysstyring – og vi vejleder gerne i valg, installation og programmering af udstyr i forbindelse med dit nye lysstyringssystem.

Svensk flag Dansk flag

En grøn investering i fremtiden

Intuitivt, brugervenligt og miljørigtigt. Med DALI lysstyring får du adgang til en lang række fordele, som ikke blot er fornuftige i din daglige gang på kontoret eller i butikken, men ligeledes medfører betydelige økonomiske besparelser. Et optimalt lysstyringssystem kan lede til en imponerende energibesparelse på helt op til 70 procent – dette særligt, hvis systemet kombineres og programmeres med vores andre systemer som LED-belysning, bevægelsesdetektorer og dagslysstyring. Lysstyring giver mulighed for at tilpasse lyset præcist og efter behov. Dette er din garanti for et ansvarligt elforbrug.

Som erfaren samarbejdspartner i DALI lysstyring og installation hertil leverer vi fleksible løsninger til private såvel som erhvervskunder. Vores lysstyring er udbredt i kontorer, butikker og offentlige institutioner, hvor behovet for effektiv belysning og omkostningsbesparelser er en vigtig del af regnestykket. Mange af vores kunder oplever en markant nedgang i deres forbrug efter implementering af et lysstyringssystem. Investeringen gavner således ikke blot budgettet, men markerer sig ligeledes som en grøn effektivisering af energien.

 

Smartere belysning, inde og ude

Fra indendørs kontorer til udendørs facader, lysstyring giver dig mulighed for at optimere belysningen overalt.

Indendørs kan DALI lysstyring skabe en bedre arbejdsatmosfære ved at tilpasse lys niveauet efter aktivitet og naturligt lysindfald. Det hele afhænger af rummets funktion og dine personlige præferencer. Justeringen er sikker og effektiv – og kan foregå med tryk på en enkelt knap: Det er fleksibilitet lige ved hånden.

I udendørsområder kan et lysstyringssystem gøre underværker. Det forbedrer ikke kun sikkerheden og komforten i området ved at lyse i de mørke timer, men kan ligeledes skabe imponerende æstetisk belysning – naturligvis tilpasset til dagens tidspunkt og eksterne faktorer som vejrforhold.

Mulighederne er vidtfavnende. Systemet kan med fordel programmeres med andet udstyr. Derfor skræddersyr vi gerne en specifik løsning til netop dine behov. Sammen kan vi skabe en smart lysstyring og selvfølgelig til en fordelagtig pris.

 

Kontakt os og hør mere

Er du klar til at omfavne fremtidens lys? Lad os hjælpe dig med at optimere belysningen. Ring til os allerede nu på telefon 87 700 500 for at få mere information eller besøg en af vores afdelinger. Vi har hovedsæde i Hadsund, men betjener kunder i Hobro, Langå og omegn.

 

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S