Dali Lysstyring – intelligent lysstyring

Lysstyring dækker over ændring og kontrol over lysniveauet og lysfordelingen. Dali lysstyring er et intelligent lysstyringsformat, der kan styre lyset automatisk, men som også tillader dig som bruger at styre det over din tablet eller smartphone. Det gør dig i stand til at oprette forskellige kommandoer, som gør lysstyringen mere ligetil:

- Alt lyset kan tændes og slukkes med en enkelt knap

- Juster lyset alt efter, hvor meget naturlig lys, der kommer ind

- Sluk lyset, når der er mennesketomt via sensorer

Hera har et stort kendskab til lysstyring og hjælper dig gerne med at få et intelligent lysstyringssystem.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Hvorfor skal du investere i lysstyring?

Et optimalt lysstyringssystem kan give en energibesparelse på helt op til 70 procent, hvis der benyttes LED belysning, bevægelsesdetektorer og dagslysstyring vil kunne give yderligere besparelser.

Dali (intelligent) lysstyring bruges oftest i kontorer, butikker og offentlige institutioner. I offentlige institutioner er det et krav, at de har intelligent lysstyring. Forklaringen findes i de mange fordele, intelligent lysstyring tilbyder. De mange muligheder for at regulere lyset, som Dali lysstyring giver, holder således elregningen nede. Der bruges ikke unødvendige penge på at oplyse mennesketomme rum. Hvis der er meget naturligt lys, nedjusteres lysstyrken, og der er ingen risiko for at glemme at slukke lys – det hele klares med et tryk på en enkelt knap. Den store fleksibilitet gør, at du slipper for at give unødvendige penge til elregningen, hvorfor en investering i intelligent lysstyring tjener sig selv ind i det lange løb.

Dali lysstyring kaldes også komfortlys, da det selvjusterer lysniveauet, så det er optimalt. Alt afhængigt af rummets funktion, er en forskellig lysstyrke påkrævet, så lyset skaber de rette forudsætninger. Kombinationen af god belysning til størst mulig energibesparelse er forklaringen på, hvorfor Dali-lysstyring bliver mere og mere populært.

Vi hjælper dig gerne med alt fra implementeringen og installationen til den løbende vedligeholdelse, så du hele tiden har de rette lysforudsætninger til en fordelagtig pris.

 

Kontakt os og hør mere Dali lysstyring

Hvis du gerne vil høre mere, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 87 70 05 00. Ellers kan du besøge os i en af vores afdelinger i Langå, Hadsund eller Hobro.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S