Effektiv processtyring

Har du brug for et effektivt styresystem til dine maskiner eller maskinelle processer, så leverer vi løsningerne. Vi vægter enkelthed højt, og vi fokuserer på at gøre selv de sværeste systemer så lette og overskuelige som muligt. Nøgleordet er brugervenlighed. Vores systemer skal kunne betjenes effektivt og gnidningsfrit.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Styretavler for alle

Vi leverer og opbygger styretavler og systemer for maskiner og processtyring på alle niveauer. Vores løsninger tæller alt fra mindre betjeningspaneler på maskiner til store, avancerede styringssystemer i moderne, industrielle produktionsanlæg: Vores kunder tæller blandt andet den internationale milliardvirksomhed Grundfos og fødevareproducenten Urtekram. Ingen opgaver er for store eller små til os. Vi brillerer særligt, når vi udarbejder styresystemer til virksomheder i maskinindustrien og fødevareindustrien.

 

Det får du hos os

  • Med hjælp og kyndig rådgivning fra en af vores erfarne tavlemontører, får du truffet det rigtige valg med henblik på, hvilket styresystem din virksomhed har brug for.

  • Vi leverer både standardtavler såvel som specielfremstillede styresystemer. Det kommer helt an på dit behov.

  • Du kan altid være sikker på at få en styretavle, der lever op til de strengeste sikkerhedskrav.

 

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på telefon 87 70 05 00, hvis vi skal kigge på, hvilket styresystem, der er det helt rigtige for dig og din virksomhed. Vi ved, hvad vi laver, og har kompetencerne til at udvikle de mest effektive styretavler og den bedste processtyring for dit produktionsanlæg. Med afdelinger i Långå, Hadsund, og Hobro dækker vi Nordjylland og omegne samt det meste af Midt- og Østjylland.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S