Varmepumpe – miljøvenlig opvarmning

En varmepumpe er et miljøvenligt og billigt alternativ til opvarmning af din bolig, uanset om du bruger elvarme, oliefyr eller naturgas. Varmepumpen opvarmer boligen ved at udnytte varmen i luften, og selvom den bruger el, så er det væsentligt mindre end for eksempel el-varme. Det er selvfølgelig en stor investering at få en varmepumpe, men det kan sagtens betale sig på sigt. Som tommelfingerregel siger man, at du kan spare 12.000 om året ved at udskifte olie- eller naturgasfyr med en varmepumpe, og besparelsen kan være meget højere ved el-varme. En varmepumpe kan i princippet installeres i alle boliger, og hos Hera undersøger vi gerne dine muligheder for at få en, ligesom vi også kan stå for installation af varmepumpen.

Læs mere nedenfor.

Svensk flag Dansk flag

Varmepumpen udnytter boligens omkringværende varme

Vi tilbyder flere forskellige typer af varmepumper til en række forskellige brugsområder. De to mest gængse typer er luft til vand samt luft til luft. De fungerer med en udedel og en indedel, der omdanner varme fra luften på husets yderside til varme, der kan bruges til indvendig opvarmning. Installationen er ganske billig, og du kan hurtigt opnå besparelser på din varmeregning. Luft til luftpumpen er den billigste i installation, men denne pumpetype kan ikke levere varme til brugsvand. Det kan derimod luft til vandpumpen, som også er en smule dyrere i installationen.

 

Find flere energibesparelser

Installation af varmepumpe er altså en effektiv måde at få en energibesparelse, og hvis du ønsker en større gennemgang af dine muligheder for energioptimering, tilbyder vi også det. Vores medarbejdere har stor erfaring med at finde og installere energibesparende tiltag til glæde for din pengepung og miljøet. Du er desuden sikker på, at arbejdet altid bliver udført efter bogen. Vi er (KMO) certificeret og leverer altid god kvalitet, hvis du bruger os til din opgave.

  

Ansøg om tilskud til varmepumpe

Energistyrelsen åbner for ansøgninger om tilskud. Der skal ansøges om tilskud inden arbejdet går i gang. Det er bygningsejeren selv, der skal ansøge om tilskud.

Tilskuddet gives til konvertering væk fra oliefyr, biomassefyr eller elvarme.

 

Kravene til tilskuddet er:

• At der konverteres til luft/vand varmepumpe eller jordvarme.
• At anlægget tilsluttes vandbårent varmesystem.
• At bygningerne skal være beliggende i områder der ikke er udlagt til fjernvarme.
• At der installeres en varmepumpe med min. energiklasse A++ ved testtemperatur på 55°C.
• At installationen udføres af godkendt VE-montør eller -installationsvirksomhed.

Tilskuddets størrelse afhænger af husets størrelse og varmepumpens energimærke. Der gives tilskud i størrelsesordenen 22-37.000 kr. til luft/vand og 28-45.000 kr. til jordvarme. Ansøg og beregn tilskuddet her.

 

 

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at spare penge på varmeregningen med en varmepumpe? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores forskellige varmepumper, ligesom du kan bestille tid til installation af en varmepumpe. Ring til os på telefon 87 700 500 eller send en mail på kontor@hera.dk. Med afdelinger i Hobro, Hadsund og Langå dækker vi det meste af Nord- og Østjylland samt Mariagerfjord Kommune. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik/kontor på Plastvænget 20 i Hadsund, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Organisation

HERA Proces Holding ApS
Ejer: Randi Johannesen Skov

HERA Proces & Instrumentservice A/S
100% ejet af Hera Proces Holding ApS

HERA Proces & Instrumentservice AB
100% ejet af Hera Proces & Instrumentservice A/S